Curs practic de intocmire a documentatiilor in vederea participarii la licitatiile organizate in cadrul sistemului de achizitii publice.

Intocmirea documentatiei de participare la licitatii presupune cunoasterea legislatiei ce face referire la achizitiile publice.

Nu este complicat in momentul in care se acumuleaza o oarecare experienta. Pricipiile de intocmire sunt foarte clare dar dificultatile intervin din cauza inexistentei unei proceduri clare de intocmite a caietelor de sarcini, respectiv a cerintelor specifice fiecarei proceduri ( din cele 6 existente).
ECHIPA ROLICITATII LANSEAZASERVICIUL DE CONSULTANTA.

Acest serviciu consta in asistarea clientilor in in intocmirea documentatiilor de participare la licitatiile indicate de acestia.
Echipa de consultanti are o vasta experienta in intocmirea documentatiilor, aceasta garantand corectitudinea si acuratetea participarii agentilor economici la procedurile de atribuire. Apeland serviciul de consultanta veti prelua aceasta experienta ceea ce va va garanta corectitudinea si timpul scurt dedicate intocmirii documentatiilor la licitatiile la care doriti sa participati. Acest curs practice se va desfasura la locul Dvs de munca. Veti beneficia de un consultant propriu care, impreuna cu Dvs, va intocmi documentatia de care aveti nevoie. Din experienta am ajuns la concluzia ca sunt necesare intocmirea a patru documentatii pentru insusirea tuturor procedurilor de intocmire specifice produselor sau serviciilor oferite de Dvs in sistem. Comunicarea consultant – client se va realiza prin e-mail pe baza unei proceduri stricte. Consultantul va va indica toti pasii care trebuie parcursi in procesul de intocmire.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:
Dan Ciulea
dan@rolicitatii.ro