Sistemul electronic de achizitii publice - SEAP este sistemul informatic de utilitate publica, accesibil prin internet la o adresa www.e-licitatie.ro, utilizat in scopul aplicarii prin mijloace electronice a procedurilor de atribuire.

www.e-licitatie.ro este site-ul oficial al Sistemului electronic de achizitii publice SEAP operat de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei IGCTI.

Site-ul www.rolicitatii.ro este proprietatea SC ACL SOFTWARE SRL. Accesul la serviciul ROLICITATII se face pe baza de utilizator si parola. Parola ofera utilizatorului dreptul de a vizualiza textul anunturilor prin intermediul interfetei de utilizare furnizate de ACL SOFTWARE.

www.rolicitatii.ro va ofera acces la sutele de licitatii publice ce se desfasoara zilnic in intreaga tara, aici gasiti structurat licitatiile pentru Achizitii Publice cumulate din mai multe surse: MONITORUL OFICIAL, SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE, COTIDIENE NATIONALE SI LOCALE, SITE-uri INSTITUTII PUBLICE ( PRIMARII, CONSILII LOCALE), BANCI, BURSA DE MARFURI etc.

Tot aici gasiti Licitatii de Vanzare ale bunurilor mobile sau imobile scoase la licitatie de catre: EXECUTORI JUDECATORESTI, DIRECTII DE FINANTE, AVAS, ALTE INSTITUTII, SOCIETATI PRIVATE etc.

In cazul in care nu aveti creeat un user pe rolicitatii, faceti clik aici ... , detalii legat de creearea unui user gasiti aici ...

O exemplificare legata de setarea notificarilor gasiti aici...